Snarøya Gymnastikk og turnforening

KM og Rekruttkonkurranse i RG

I helgen var vel 100 gymnaster fra 7 klubber i Oslo og Akershus på besøk hos oss for å delta i KM (junior og senior) og rekruttkonkurranse i RG.

Dette var første gang vår unge klubb arrangerte konkurranse. En STOR TAKK til alle som bidro og fikk dette i havn på en flott måte!

Det var mye flott RG å se denne helgen. Asker dominerte som forventet på resultatlisten, men vi er stolte over at våre seks jenter fikk med seg et gull, et sølv og to bronse!

Gullet kom overraskende og gledelig i Rekrutt tropp frittstående, etter en flott gjennomføring av Thea, Emilie, Tora, Nikoline og Martine. Jentene tok også bronse i programmet med ball, til tross for et stort klikk.
Diana fikk velfortjent sølvmedalje i Junior nasjonal klasse Div.B, og Emilie klatret endelig opp på sierspallen i Rekrutt internasjonal klasse Nivå 1.

Martine, Nikoline og Tora deltok i rekrutt nasjonal klasse Div.A , og ble henholdsvis nr.5, 7 og 8. De har ikke konkurrert individuelt på en stund, så dette var en fin gjennomkjøring før «Glade RG-dager» i Asker til helgen.
Thea stilte i samme klasse som Emilie, viste flott fremgang og ble nr.6.

Alt i alt en flott RG-helg!

Fullstendige resultatlister ligger under «Kretsmesterskap 2015» og
«Rekruttkonkurranse 2015» til høyre på forsiden.

Premieutdeling KM lørdag

IMG_2924 1
 

 

 

 

 

Diana får sin sølvmedalje

IMG_2933 1 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Minirekrutt 2 hadde oppvisning

IMG_2920 1

 

 

Premieutdeling Rekruttkonkurransen søndag

IMG_2991 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Emilie på bronseplass

IMG_2994 1 1
Rekrutt troppen på toppen av seierspallen!

IMG_3001 1 1

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3004 1 1