Snarøya Gymnastikk og turnforening

Trenere

10575393_195843030585968_8809662522659340790_o
Gry-Anette Berge Haanes (Hovedtrener RG)
E-post: gryabh@outlook.com

30 år i Njård som turn- og RG trener, samt 2 år i Kristiansand Turnforening. Som hovedtrener for Njårds elitegymnaster i RG (2000-2012), ble det mange NM-titler og representasjoner i internasjonale mesterskap.
Idrettsfaglig utdannelse ved Kristiansand Lærerhøgskole, samt flere trener- og topptrenerkurs. Også utdannet radiograf. Medlem av Teknisk Komitè Rytmisk Gymnastikk (TKRG) i Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) i 11 år. Var aktiv utøver i Njård. Var innom landslaget i turn, og har NM-medaljer i turn lag og teamgym (troppsturn). Ble Norgesmester og Nordisk mester på RG tropp, og deltok med samme tropp i EM (finaleplass) og VM (nr.10). Startet Snarøya Gymnastikk- og Turnforening i 2012.

Bjarne Appelquist (Ansvarlig trener Turn/Troppsturn)
E-post: bjappelq@online.no
Tlf: 40016391

22 år i Njård som trener i turn for gutter og troppsturn for jenter og gutter. 5 år troppstrener for  Röstångagymnasterna i Sverige. Har det meste av trenerkurs. Var aktiv turner i KFUM Stockholm, og på det svenske ungdoms-, junior- og seniorlandslaget. Representerte Sverige i Nordisk mesterskap i turn. Svensk mester i turn lag samt i teamgym (troppsturn) flere ganger. Startet Snarøya Gymnastikk og Turnforening i 2012.


1424552_10153528399540596_1680427458_nEmilie Berge Appelquist
(Turn/Troppsturn)
E-post: emilie.appelquist@gmail.com

Gikk på Eva Berges barnegym fra 3-års alderen, og har siden det vært innom både RG og troppsturn i Röstånga og Njård. Begynte som trener på barnegym, og deretter på breddepartier og troppsturn i Njård, Trondheim Turn og nå Snarøya siden oppstarten i 2012. Emilie har en rekke kurs innenfor troppsturn, barnegym og breddeturn – og er utdannet kretsdommer i troppsturn. Ellers er Emilie utdannet musikalartist og dramapedagog.

Bilde av Heidi H. RingHeidi H.Lae Ring (Barnegym ansvarlig, Turn)
E-post: ringheidi@yahoo.no

Startet på Eva Berges Barnegym fra 3-års alder, og har turnet totalt i 18 år. Erfaring som turntrener fra Njård, samt Snarøya siden høsten-14. Deltatt på utallige oppvisninger, og vært med i NM i teamgym (troppsturn) to ganger. Har hjelpetrenerkurs og trampettsikringskurs.

Gro-Pernille Berge Haanes (RG)

25 år i Njård som trener i turn og RG, samt 2 år i Kristiansand Turnforening og 5 år i Landskrona, Sverige. RG-trener i Snarøya fra oppstarten i 2012.
Særlig fokus på RG duo/trio og tropp, med resultater helt i norgestoppen. Har også representert med gymnaster internasjonalt. Idrettsfaglig utdannelse ved Kristiansand Lærerhøgskole, og har flere trener- og topptrenerkurs. Var selv aktiv i Njård med NM-medaljer i turn, RG tropp og teamgym (troppsturn). På landslaget i turn, og deltok i Nordisk mesterskap og VM.

Malin Berge Appelquist (RG)

Gikk på Eva Berges barnegym fra 3-års alder. Drev deretter med RG i tilsammen 13 år i Landskrona og Njård. Har resultater helt i norgestoppen i RG duo og individuelt nasjonal klasse, og innehar NM-medaljer i RG tropp. 6 års erfaring som hjelpetrener på Eva Berges barnegym, 2 år som RG-trener i Njård. Siden oppstarten i 2012 vært RG-trener i Snarøya. Har trener 1-grad (etter NIFs nye rammer for trenerutdanning).

EmilieEmilie Kruke Indreberg (RG)

Drevet med RG i Njård i 8 år, samt ett år i Malaysia. Har resultater fra norgestoppen i individuelt internasjonal klasse, og innehar flere NM-medaljer. Representerte landslaget i RG og var med på Nordisk mesterskap i 2012. Har ett års erfaring som hjelpetrener på Eva Berges barnegym, og startet som trener i Snarøya Gym & Turn i 2015. Emilie er utdannet forbundsdommer  i RG, og har utdannelse i Osteopati. Hun er for øyeblikket student i Irland.

Christine (Kikki) Fosshagen (Turn,Troppsturn)

Christine (Kikki) har tidligere jobbet som akrobatikk instruktør for Bajazz. Hun har vært turntrener i Oslo Turn og Njård, samt i Snarøya siden oppstarten i 2012. Innehar flere NM-medaljer i turn lag og teamgym (troppsturn). Også deltatt i flere musikaler for Art Musikal og Ballettskole, der gamle turn- og breakdancetriks har blitt benyttet. Utdannet telemark skiinstruktør, og ser at turn og ski er idretter som kan dra nytte av hverandre.

Martine Østraat Mortensen (RG)

Dea Dæhli (Barnegym, Turn)

Kaja Egeland (Barnegym, Turn)  

Nikoline Grevstad Sejersted (RG)

Tora Raadim Berntsen (RG)

Johan Asprem Hvardal (Turn)

Stina Hammarberg (Vikar turn)

Synne Norgård Gabrielsen (Turn)

Thea  Evensen Grønlund (Turn, Barnegym)

Nora Hammarberg-Kristensen (Turn)

Ada Wangari Hegg-Andresen (RG)

Erika Maiken Bru (RG)

Amanda Søby (RG)

Emma Lillebø (RG)

Linnea Onarheim (Turn)

Madelen Ljosland (RG)

Louise Kruke Indreberg (RG)

Helmer Christensen-Myhre (Turn)

Magnhild Rem Fossum (Ballett RG)

Maria Arild Solstad (Troppsturn)