Snarøya Gymnastikk og turnforening

HOVEDTRENERE

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_5065-3-e1653483387876.jpg

RYTMISK GYMNASTIKK
Gry-Anette Berge Haanes

gryabh@outlook.com

30 år i Njård som turn- og RG trener, samt 2 år i Kristiansand Turnforening. Som hovedtrener for Njårds elitegymnaster i RG (2000-2012), ble det mange NM-titler og representasjoner i internasjonale mesterskap.
Idrettsfaglig utdannelse ved Kristiansand Lærerhøgskole, samt flere trener- og topptrenerkurs. Også utdannet radiograf. Medlem av Teknisk Komitè Rytmisk Gymnastikk (TKRG) i Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) i 11 år. Var aktiv utøver i Njård. Var innom landslaget i turn, og har NM-medaljer i turn lag og teamgym (troppsturn). Ble Norgesmester og Nordisk mester på RG tropp, og deltok med samme tropp i EM (finaleplass) og VM (nr.10). Startet Snarøya Gymnastikk- og Turnforening i 2012.

1424552_10153528399540596_1680427458_nTURN/TROPPSTURN
Emilie Berge Appelquist
emilie.appelquist@gmail.com

Gikk på Eva Berges barnegym fra 3-års alderen, og har siden det vært innom både RG og troppsturn i Röstånga i Sverige og Njård. Begynte som trener på barnegym, og deretter på breddepartier og troppsturn i Njård, Trondheim Turn og nå Snarøya siden oppstarten i 2012. Emilie har en rekke kurs innenfor troppsturn, barnegym og breddeturn – og er utdannet kretsdommer i troppsturn. Ellers er Emilie utdannet musikalartist og dramapedagog.

TRENERE

Bjarne Appelquist
(Turn/Troppsturn)
bjappelq@online.no

22 år i Njård som trener i turn for gutter og troppsturn for jenter og gutter. 5 år troppstrener for  Röstångagymnasterna i Sverige. Har det meste av trenerkurs. Var aktiv turner i KFUM Stockholm, og på det svenske ungdoms-, junior- og seniorlandslaget. Representerte Sverige i Nordisk mesterskap i turn. Svensk mester i turn lag samt i teamgym (troppsturn) flere ganger. Startet Snarøya Gymnastikk og Turnforening i 2012.

Bilde av Heidi H. RingHeidi H.Lae Ring
(Ansvarlig Gymlek/Barnegym, Turn, Troppsturn)
ringheidi@yahoo.no

Startet på Eva Berges Barnegym fra 3-års alder, og har turnet totalt i 18 år. Erfaring som turntrener fra Njård, samt Snarøya siden høsten-14. Deltatt på utallige oppvisninger, og vært med i NM i teamgym (troppsturn) to ganger. Har hjelpetrenerkurs og trampettsikringskurs.

Gro-Pernille Berge Haanes (RG)

25 år i Njård som trener i turn og RG, samt 2 år i Kristiansand Turnforening og 5 år i Landskrona, Sverige. RG-trener i Snarøya fra oppstarten i 2012.
Særlig fokus på RG duo/trio og tropp, med resultater helt i norgestoppen. Har også representert med gymnaster internasjonalt. Idrettsfaglig utdannelse ved Kristiansand Lærerhøgskole, og har flere trener- og topptrenerkurs. Var selv aktiv i Njård med NM-medaljer i turn, RG tropp og teamgym (troppsturn). På landslaget i turn, og deltok i Nordisk mesterskap og VM.

Malin Berge Appelquist (RG)

Gikk på Eva Berges barnegym fra 3-års alder. Drev deretter med RG i tilsammen 13 år i Landskrona og Njård. Har resultater helt i norgestoppen i RG duo og individuelt nasjonal klasse, og innehar NM-medaljer i RG tropp. 6 års erfaring som hjelpetrener på Eva Berges barnegym, 2 år som RG-trener i Njård. Siden oppstarten i 2012 vært RG-trener i Snarøya. Har trener 1-grad (etter NIFs nye rammer for trenerutdanning), og holder på med trener 2-utdanningen.


Martine Østraat Mortensen
(RG)

Kaja Egeland (Turn, Troppsturn)  

Stina Hammarberg (Vikar turn)

Thea  Evensen Grønlund (Turn, Troppsturn)

Nora Hammarberg-Kristensen (Turn)

Ada Wangari Hegg-Andresen (RG)

Erika Maiken Bru (RG)

Linnea Onarheim (Vikar turn)

Louise Kruke Indreberg (RG)

Helmer Christensen-Myhre (Turn, Troppsturn)

Markus Lie Westbye (Turn)

Victoria Lorck-Olafsen (RG)

Fredrikke Charlesen-Skagen (Turn)

Celma Olin Nilssen Thoen (Turn)

Hannah Foss (RG)

Linnea Ruud (RG)

Mathea Groth Stangeland (RG)

Frida Christensen-Myhre (Barnegym, Turn)

Ingrid Anmarkrud (Barnegym, Turn)

Marie Skaug Gilhuus-Moe (RG)

Signy Kaspara Hegg-Andresen (RG)

Mia Clausen Syberg (Gymlek/Barnegym)

Sophie Sverdrup Andersen (Gymlek/Barnegym)

Yvonne Angel (Turn, Troppsturn)

Hanne-Marthe Kristine Lingjerde (Turn)