Snarøya Gymnastikk og turnforening

HOVEDTRENERE

RYTMISK GYMNASTIKK
Gry-Anette Berge Haanes

gryabh@outlook.com

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_5065-3-e1653483387876.jpg

30 år i Njård som turn- og RG trener, samt 2 år i Kristiansand Turnforening. Som hovedtrener for Njårds elitegymnaster i RG (2000-2012), ble det mange NM-titler og representasjoner i internasjonale mesterskap.
Idrettsfaglig utdannelse ved Kristiansand Lærerhøgskole, samt flere trener- og topptrenerkurs. Også utdannet radiograf. Medlem av Teknisk Komitè Rytmisk Gymnastikk (TKRG) i Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) i 11 år. Var aktiv utøver i Njård. Var innom landslaget i turn, og har NM-medaljer i turn lag og teamgym (troppsturn). Ble Norgesmester og Nordisk mester på RG tropp, og deltok med samme tropp i EM (finaleplass) og VM (nr.10). Startet Snarøya Gymnastikk- og Turnforening i 2012.

TURN/TROPPSTURN
Emilie Berge Appelquist
emilie.appelquist@gmail.com

1424552_10153528399540596_1680427458_n

Gikk på Eva Berges barnegym fra 3-års alderen, og har siden det vært innom både RG og troppsturn i Röstånga i Sverige og Njård. Begynte som trener på barnegym, og deretter på breddepartier og troppsturn i Njård, Trondheim Turn og nå Snarøya siden oppstarten i 2012. Emilie har en rekke kurs innenfor troppsturn, barnegym og breddeturn, hun er kretsdommer i troppsturn – og holder nå på med trener 2-utdanningen. Ellers er Emilie utdannet musikalartist og dramapedagog.

TRENERE

Bjarne Appelquist (Turn/Troppsturn)

22 år i Njård som trener i turn for gutter og troppsturn for jenter og gutter. 5 år troppstrener for  Röstångagymnasterna i Sverige. Har det meste av trenerkurs. Var aktiv turner i KFUM Stockholm, og på det svenske ungdoms-, junior- og seniorlandslaget. Representerte Sverige i Nordisk mesterskap i turn. Svensk mester i turn lag samt i teamgym (troppsturn) flere ganger. Startet Snarøya Gymnastikk og Turnforening i 2012.

Bilde av Heidi H. Ring

Heidi H.Lae Ring (Ansvarlig Gymlek/Barnegym, Turn, Troppsturn)
ringheidi@yahoo.no

Startet på Eva Berges Barnegym fra 3-års alder, og har turnet totalt i 18 år. Erfaring som turntrener fra Njård, samt Snarøya siden høsten-14. Deltatt på utallige oppvisninger, og vært med i NM i teamgym (troppsturn) to ganger. Har hjelpetrenerkurs og trampettsikringskurs.

Gro-Pernille Berge Haanes (RG)

25 år i Njård som trener i turn og RG, samt 2 år i Kristiansand Turnforening og 5 år i Landskrona, Sverige. RG-trener i Snarøya fra oppstarten i 2012.
Særlig fokus på RG duo/trio og tropp, med resultater helt i norgestoppen. Har også representert med gymnaster internasjonalt. Idrettsfaglig utdannelse ved Kristiansand Lærerhøgskole, og har flere trener- og topptrenerkurs. Var selv aktiv i Njård med NM-medaljer i turn, RG tropp og teamgym (troppsturn). På landslaget i turn, og deltok i Nordisk mesterskap og VM.

Malin Berge Appelquist (RG)

Gikk på Eva Berges barnegym fra 3-års alder. Drev deretter med RG i tilsammen 13 år i Landskrona og Njård. Har resultater helt i norgestoppen i RG duo og individuelt nasjonal klasse, og innehar NM-medaljer i RG tropp. 6 års erfaring som hjelpetrener på Eva Berges barnegym, 2 år som RG-trener i Njård. Siden oppstarten i 2012 vært RG-trener i Snarøya. Har trener 1-grad (etter NIFs nye rammer for trenerutdanning), og holder på med trener 2-utdanningen.

Ada Wangari Hegg-Andresen (RG)

Erika Maiken Bru (RG)

Louise Kruke Indreberg (RG)

Markus Lie Westbye (Turn)

Fredrikke Charlesen-Skagen (Turn)

Hannah Foss (RG)

Mathea Groth Stangeland (RG)

Frida Christensen-Myhre (Turn)

Ingrid Anmarkrud (Gymlek/Barnegym, Turn)

Marie Skaug Gilhuus-Moe (RG)

Signy Kaspara Hegg-Andresen (RG)

Mia Clausen Syberg (Turn)

Sophie Sverdrup Andersen (Turn)

Heine Anker Krogvold Axelsen (Barnegym)

Selma Bersvendsen (RG)

Christine Fosshagen (Turn/Troppsturn)

Ella Sitje (Turn/Troppsturn, RG)

Vladimir Martynenko (Turn/Troppsturn)

Ellinor Lund Olsen (Turn)

Christina Iselin Bru (Turn)

Olivia Svensgaard Rolstad (RG)

Yulia Kochetkova (RG)

Hedda Strand Jensen (Gymlek, Turn)

Maya Caron Jacobsen (Gymlek, Turn)

Nora Mansika Halle (RG)

Julie Marie Hagen (RG)

Celine Boe (RG)

Emilie Bue (RG)

Anna Othilie Myklebust Frønsdal (RG)