Snarøya Gymnastikk og turnforening

KM på hjemmebane til helgen!

Lørdag og søndag blir det full fart i idrettshallen på Storøya. Da arrangerer Snarøya Gym&Turn i samarbeid med Oslo og Akershus Gymnastikk- og Turnkrets Kretsmesterskap i Rytmisk Gymnastikk for junior og senior, samt rekruttkonkurranse.

Vel 100 gymnaster er påmeldt, og det konkurreres i individuelle klasser, Duo/Trio og tropp. Det er første gang vår unge klubb arrangerer en konkurranse. Foreldre, styret og trenere har stått på i forkant, og vi håper at dette blir en spennende og hyggelig helg for deltagere, dommere og publikum!

Snarøya Gym&Turn deltar med 6 gymnaster. Rekruttene Thea, Emilie, Tora, Nikoline og Martine deltar både individuelt og på tropp, og Diana i junior nasjonal klasse individuelt. I tillegg vil flere av våre minirekrutter ha oppvisninger underveis.

Tidsplanene finner dere ved å klikke på «Kretsmesterskap 2015» og «Rekruttkonkurranse 2015» til høyre på forsiden. Her vil vi også legge ut resultater etter hvert.

Velkommen til KM og Rekruttkonkurranse i RG!