Snarøya Gymnastikk og turnforening

RG-samling Haugesund

3. til 7.august var det klart for årets nasjonale sommersamling i Haugesund. Over 100 RG-jenter fra hele landet var i aksjon, og fra Snarøya deltok Thea, Emilie, Nikoline, Martine, Tora og Diana. Dette var deres første lengre tur sammen, så det var spente jenter som dro av gårde. Med var også Malin som klubbens voksenrepresentant (bodde med jentene på skole, og fulgte de opp underveis), og Gry som var trener på samlingen.
Med to økter og 6- 8 timer trening pr.dag, ble det noen støle lår og slitne hoder etter hvert. Men jentene sto på og jobbet hardt i hallen, og koste seg på fritiden. En super gjeng å ha med seg på tur!

Thea, Emilie, Martine, Nikoline, Tora, Diana og Ingrid (fra Bergen) på flybussen 

DSC_1265

Malin og jentene på rommet

IMG_3336 kopi

Trener Gry

IMG_3362 kopi 1

Nikoline og Tora

IMG_3522 kopi 1

Emilie

IMG_3477 kopi 1

Thea

IMG_3425 kopi 1

Diana i aksjon

IMG_3487 kopi 1

IMG_3441 kopi 3

Turn/akrobatikk og dans var også på planen 

IMG_3538 kopi 1