Snarøya Gymnastikk og turnforening

Flott innsats i Vårspretten!

 

Snarøya G&T deltok med 6 RG-jenter i Vårspretten i Skjeberg i helgen.

Førsteårsrekruttene Nikoline, Martine og Tora (alle 10 år) deltok for aller første gang i konkurranse, og var nok spente på forhånd. De stilte i rekrutt 2-kamp (10-12 år) i frittstående og tau og viste seg frem på en super måte!
Hele 63 jenter deltok i denne klassen. Nikoline og Martine gjennomførte to gode program og la seg midt i resultatmessig sammenlagt. Tora gjorde det veldig bra i tau. Dette er fantastisk bra, særlig med tanke på at disse jentene startet å trene mot konkurranser rett før jul.

Minirekruttene Thea og Emilie (begge 9 år), må vente med bedømming til neste år – men kjørte oppvisning i frittstående og tau. Begge har stort potensiale, og viser på alle måter at de blir å regne med fremover!

Thea, Emilie, Tora og Nikoline hadde også oppvisning med sitt troppsprogram med ball. Programmet er helt nytt, så det har ikke blitt så mye tid til trening på dette – men igjen viste jentene seg frem på en flott måte.

Diana (12 år), deltok i sin andre juniorkonkurranse i nasjonal klasse divisjon A. Hun kjørte med fin stil og utstråling, men var dessverre uheldig i ring med et par store klikk mot slutten. I ball klarte hun seg bra. Med litt mer trening mot neste konkurranse som er Glade RG-dager i Asker, vil nok programmene sitte.

Vi gratulerer alle med flott innsats!

Nikoline, Emilie, Tora, Martine, Thea

DSC_0699

Diana

Diana Stavanger 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premieutdeling rekrutt 2-kamp

bilde

Premieutdeling oppvisningstropper

DSC_0701
Alle rekruttene med flotte premier!

DSC_0703 2